Monipuoliset kuljetuspalvelut Joensuussa

Kysy lisää kuljetuksista

Kuljetusliike Ilkka Huohvanainen Oy on monipuolisia kuljetuspalveluita tarjoava perheyritys Joensuussa. Meillä on yli 25 vuoden kokemus kuljetuksista sekä tyytyväinen asiakaskunta. Tarjoamme laadukkaat kuljetuspalvelut niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Me toteutamme tarvittaessa kuljetukset myös Suomen rajojen ulkopuolelle Venäjälle, Baltian maihin tai pidemmälle Eurooppaan. Toimimme asiakkaan toiveiden mukaan ja aina sovitussa aikataulussa pysyen. Palvelemme tarvittaessa myös venäjän kielellä. 

Kuljetusliike Ilkka Huohvanainen Oy palveluksessasi

Kuljetukset on hyvä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Luottamalla ammattilaisen palveluun vältyt turhilta riskeiltä ja mahdollisilta vahingoilta. Lisäksi tulet säästäneeksi aikaa ja vaivaa. 


Kuljetusliike Ilkka Huohvanainen Oy toteuttaa kuljetuspalvelut monipuolisesti ja ammattitaidolla. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kuljetuspalveluista sekä tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme monipuolisia kuljetuksia yksityishenkilöille sekä eri alojen yrityksille. Toiminta-alueemme ulottuu Joensuusta kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa myös sen rajojen ulkopuolelle. 


Oli kyseessä sitten pienempi kuljetus tai erityistä huomiota ja varovaisuutta edellyttävä erikoiskuljetus, me hoidamme työn laadulla ja varmasti. Kuvagalleriassa voit tutustua käyttämäämme kalustoon. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kuljetustarpeistasi lisää.

Ota yhteyttä kuljetusasioissa

Kuljetuspalvelut yksityisille

Yksityishenkilöille sekä kotitalouksille tarjoamiimme palveluihin kuuluvat muun muassa paluukuljetukset, pienimuotoiset traktori- ja peräkärrykuljetukset, maatalouskoneiden kuljetukset sekä veneiden kuljetukset. Sopimuksen mukaan kuljetamme myös muut koneet ja laitteet. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset luotettavan ammattilaisen kuljetuspalveluita.

Kuljetuspalvelut yrityksille

Toteutamme monipuoliset ja joustavat kuljetuspalvelut erityyppisten yritysten tarpeisiin. Tarjoamme yrityksille muun muassa määräaikaisia sopimuskuljetuksia. Räätälöimme kuljetukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ajamme sopimuksen mukaan Suomen rajojen ulkopuolelle aina Baltian maihin, Eurooppaan ja Venäjälle asti. Palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa myös venäjän kielellä.


Suunnittelemme kaikki kuljetukset aina tilaustarpeen mukaan. Tarjoamme myös asfalttilaitteiden sekä muiden vastaavien laitteiden kuljetukset. Ole meihin yhteydessä, niin sovitaan yhdessä yrityksesi kuljetuksista.

Tilaa kuljetuspalvelut meiltä!